Gold Member Since 2016
Audited Supplier
Shandong Wantong Hydraulic Co., Ltd.

Hydraulic Cylinder, Coal Mining Support, Piston Eye manufacturer / supplier in China, offering Knuckle Boom Crane Hydraulic Cylinder, Hyva Hydraulic Cylinder Series for Truck, Hydraulic Cylinder for Dump Truck with Ts/16949 Certificated and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Hydraulic Cylinder For Mining Equipment Knuckle Boom Crane Hydraulic Cylinder

Knuckle Boom Crane Hydraulic Cylinder

Purchase Qty.:
(Pieces)
1-29 30+
FOB Unit Price: US $400 US $350
Purchase Qty. (Pieces) FOB Unit Price
1-29 US $400
30+ US $350
Get Latest Price
Port: Qingdao, China
Production Capacity: 200, 000 Sets
Payment Terms: L/C, T/T

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Material: Steel
  • Structure: Piston Cylinder
  • Standard: Standard, ISO/Ts16949,ABS,API
  • Double-Acting Cylinder Type: Common Cylinder
  • Combination Cylinder Type: Gas-Liquid Pressurized Cylinder
  • Opening Pressure of Safety Valve(MPa): 57.3
  • Column Sedimentation Force: 158
  • Working Resistance: 1800
  • Transport Package: Pallets
  • Origin: Shandong
  • Usage: Automation and Control
  • Power: Hydraulic
  • Pressure Direction: Double-acting Cylinder
  • Special Cylinder Type: Number of Cylinders
  • Hydraulic System: Multi Stage
  • Cylinder Diameter: 220/185
  • Spherical Radius of Cylinder Head: 100
  • Trademark: WTJX / ODM / OEM
  • Specification: set
  • HS Code: 841221
Product Description
No.1 manufacturer in China, specialized in design, R&D and manufacturing of hydraulic cylinder/ system with over 20years' experience, company cover an area of 180,000 square meter, there are 600 employees and 700 sets of equipment, our annual output is 200,000 sets. 


 

Cylinder Diameter
Working ResistanceOpening pressure 
of safety valve(Mpa)
Column Sedimentation forceSpherical radius 
of column head
Spherical radius 
of cylinder head
Diameter of connection 
bore of column head
220/185180057.31587510035
220/185180057.31587510035
220/185180057.31589060035
220/185180057.31589060035
230/220180043.3110.489.56244
230/210180043.3216.789.56244

Advantage
1) Professional, skilled, reliable.
2) One-stop total solution
3) Ready stock goods with fast delivery
4) Customizable: Non-standard sizes are also available
5) Small quantity is acceptable
6) Reund or replacement for any product faulty

Quality Control:
>All specification is designed by professional engineer.
>All material is high quality-Seal kits were purchased from USA, Japan, UK and Sweden.
>All material is processed by skilled workers and advanced CNC lathe
>All cylinders are 100% tested before package to ensure every cylinder is qualified for its purpose
>Package is air cushion film for each cylinder and steel case for all cylinders to ensure goods can arrive at customer safely
>One year warranty and long time track service is offered to solve any problems you meet after sale.



Q1: Are you a manufacture or a trade company?
Answer: Manufacture, we are the leader manufacturer of hydraulic industry in China with 20 years' experience and technology accumulation. With strong technical team we could solve any annoyance of you.
 
Q2: Do you have quality control system?
Answer: Yes, The quality management system introduced is: ISO/TS 16949:2009-certified by NQA and IATF cert.
 
Q3: How can i get a booklet and buy a cylinder from you?
Answer: Very easy! Just leave me a message or email or call me directly, let me know you are interesting in our products. I will talk with you for the details soon!
 
Q4: Can you tell me the price for the cylinder?
Answer:
1. Please advice the drawing with technical requirement.
2. Please advice the model No. after you check our booklet.
3. Please advice the tipping capacity, number of stages, closed length, mounting type and size.              
4. Please also help advice the quantities, this is very important.
 
Q5: Do your products come with a warranty?
Answer: Yes, we have one year warranty. In this year, if the quality problem we will free repair for you.
 
Q6: Hydraulic cylinder internal leakage?
A: 3 main reasons causing internal leakage: Overload, polishing bad controlled, cheap seal kits. As is known to all, vehicles in China are often overloaded, our products all designed to bear the overload power. Advanced equipment could assure the polish processing. And we use the imported/TOP brand seals to meet customers' requirement.
 
Q7: What about the quality feedback of your products?
A: WE HAVE NEVER RECEIVED EVEN ONCE QUALITY COMPLAINT FOR MANY YEARS OF INTERNATIONAL BUSINESS.
 
Q8: Can you help me to install or recommend what kind of hydraulic cylinder or power pack should I use for specific machine?
Answer: Yes, we have 25 experienced engineers who are always ready to help you. If you do not know what kind of hydraulic cylinders should be used in your machine, please just contact us, our engineers will design the exact products match your need.
 
Q9: What is the delivery time?
Answer: Within 15 days for samples.
15-30 days for bulk production, which is depend on quality, production process and so on.
 
Q10: What is your main payment term?
 Answer: T/T, L/C, D/A, D/P either is available.

contact details: +86-15953728986



 
Send your message to this supplier
Avatar
Mrs. cherry
*From:
To: Mrs. cherry
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now